BMX

2 órája

BMX: Európa Gencsapátiban versenyzett - fotók

Nagyszabású nemzetközi versenyt rendezett a Gencsapáti KSE BMX szakosztálya – amelyen szép hazai eredmények születtek.

Tóth Gábor

Forrás: VN/Vincze Gergely

 A két napos viadal több versenyt is magába foglalt. A gencsapáti BMX-pálya adott otthont a nemzetközi Alpok Adria kupasorozat 13. és 14. futamának, továbbá a Magyar Kupa 6. és 7. versenyének, valamint a szintén nemzetközi mezőnyt felvonultató Olimpiai Reménységek Versenyének. Olaszország, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Lengyelország, Szlovákia és Magyarország MBX-versenyzői szálltak nyeregbe – összesen 20 klub sportolói adták le a nevezésüket. A házigazda Gencsapáti KSE versenyzői szépen teljesítettek az erős, népes nemzetközi mezőnyben, többen is dobogóra állhattak – Vincze Gergely edző igazán elégedett lehetett tanítványai teljesítményével. A résztvevők pedig elégedetten nyilatkoztak a verseny színvonaláról, a rendezésről, a körülményekről.

BMX
BMX: rajtr készen!
Fotó: VN/Vincze Gergely

Hazai eredmények


A Gencsapáti KSE érmesei, amatőr kategória:  Tóth Sebestyén 2. hely; Kovács Attila 1. hely,  1. hely; Takács Dávid 3. hely, 2. hely; Gallos Zalán 3. hely, 2. hely.

Igazolt kategória: Horváth Alex 3. hely, 3. hely; Balogh Péter 2. hely; Kovács Botond 1. hely, 2. hely; Gombos Bors 3. hely, 3. hely; Kocsis Bendegúz 3. hely; Kleé Balázs 1. hely, 1. hely; Vörös Zalán, 3. hely; Kiss Barnabás 1. hely, 1. hely. TG
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában