Asztalitenisz

2 órája

Celldömölk: egy győzelem, egy vereség

Dupla fordulót rendeztek a férfi asztalitenisz Extraligában. A Celldömölki VSE I. a Honvéd Szonditól kikapott, míg Mosonmagyaróváron győzött.

Pum András

Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő I.-Honvéd Szondi György SE I. 2:5. Celldömölk, férfi asztalitenisz Extraliga-mérkőzés, 4. forduló.

A Celldömölk játékosa, Juhász Patrik Mosonmagyaróváron egy győzelmet aratott. Fotó: Giczi Sándor

Páros: Jakab, Juhász-Huzsvár, Zombori 3:2 (1-0). Egyéni, 1. forduló: Jakab-Molnár K. 3:0, Juhász-Huzsvár 1:3, Biró-Zombori 0:3 (2-2). 2. forduló: Jakab-Huzsvár 1:3, Biró-Molnár K. 0:3, Baranyai-Zombori 0:3 (2-5). 

A párost a celliek nyerték, majd az első körben Jakab simán verte Molnárt. Ezután viszont Juhász alulmaradt a korábbi celldömölki Huzsvár ellen és Bíró is kikapott: 2-2 volt az állás. A Jakab–Huzsvár összecsapást a vendégjátékos nyerte, ezzel gyakorlatilag el is dőlt az összecsapás. Győzött: Jakab 1, Jakab-Juhász, illetve Huzsvár 2, Zombori 2, Molnár. 

MTE 1904 Hoffer-Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő I. 3:4. Mosonmagyaróvár, férfi asztalitenisz-mérkőzés, 5. forduló.

Páros: Gerold, Ócsai–Jakab, Juhász 2:3 (0-1). Egyéni, 1. forduló: Németh P.–Juhász  2:3, Ócsai–Jakab 2:3, Gerold–Bíró 1:3 (0-4). 2. forduló: Németh P.–Jakab 3:1, Gerold–Baranyai 3:0, Ócsai–Bíró 3:0 (3-4).
A párost hozták a vasiak, majd Juhász és Jakab is nagy csatában fordított és nyert. A legnagyobb meglepetést azonban Bíró szolgáltatta, aki legyőzte a hazaiak legjobbját, Geroldot. Ekkor már 4-0-ra vezettek a celliek, így az utolsó körnek nem volt volt tétje. A Cell 4-3-ra diadalmaskodott. Győzött: Németh P. 1, Ócsai 1, Gerold 1, illetve Juhász 1, Jakab 1, Bíró 1, Jakab–Juhász. 

A Szombathelyi AK-Sportiskola a 4. fordulóban szabadnapos volt, a 5. körben pedig már korábban lejátszotta a SZERVA SE (2:5) elleni hazai bajnokiját. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában