Eredmények

2 órája

Fekvenyomás: körmendi érmek a világbajnokságról

Remekül szerepeltek a csehországi Pohorelice városában rendezett WUAP erőemelő és fekvenyomó világbajnokságon a körmendi fekvenyomók - Vass László tanítványai.

Tóth Gábor

A háromnapos erőpróbán négy körmendi sportoló képviselte a vasi színeket, mindannyian fekvenyomásban versenyeztek -Vas László edző elégedett lehetett tanítványai teljesítményével.

Fekvenyomás
Fekvenyomás: a körmendi csapat
Fotó: VN/Vass László

Fekvenyomás: eredmények a vb-ről

Hamana-Hinger Mónika a -60 kilós súlycsoportban, a masters II. (49-59) korosztályban 40, 45 majd 50 kg-os  gyakorlatával ezüstérmet szerzett. Pálfalvi Zsanett (-67 kg, masters II.) 55, 60 majd 62,5 kg-os nyomással aranyérmes lett. Laki Benjamin (95 kg, open) 160, 165 és 170 kg-ot teljesített, begyűjtötte a bronzérmet. Móricz Benjamin (95 kg, open) nagyszerűen versenyzett, 212, 222 majd 231 kg-ot nyomott,  aranyérmes lett! Ráadásul a  231 kg kinyomásával új világrekordot állított fel, valamint teljesítményével az abszolút kategória első helyén végzett.

Soha rosszabb versenyt!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában