Barátságos mérkőzés

2 órája

Futsal: Ezúttal "csak" hat magyar gól az osztrák válogatottal szemben

Második edzőmérkőzésén is biztosan verte Ausztriát a magyar futsalválogatott a Haladás Sportkomplexumban - 6-2-re nyert a házigazda. Hetvenötödik futsal válogatott mérkőzésén Alasztics Marcellt, 25. válogatott mérkőzése alkalmából pedig Rutai Balázst is köszöntötték.

Tóth Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

Két edzőmérkőzést is játszott a Haladás Sportkomplexumban a magyar futsalválogatott Ausztria ellen. Szombaton gálázott a magyar futsal együttes, 11-0-ra gázolta el ellenfelét - vasárnap pedig következett a visszavágó.

futsal
Magyarország - Ausztria barátságos futsal mérkőzés Szombathelyen
Fotó: © Cseh Gábor

A vasárnapi találkozó előtt a 75. válogatott mérkőzésén pályára lépő HVSE-kapust, Alasztics Marcellt köszöntötték, valamint a Haladás támadóját, Rutai Balázst, aki szombaton 25. alkalommal volt válogatott.
Magyarország–Ausztria 6-2 (3-1). Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 300 néző, felkészülési válogatott futsalmérkőzés, vezette: Budác (szlovák), Bohun (szlovák), dr. Tóth-Tolnay (Vass).
Magyarország: Alasztics – Hadházi, Vatamaniuc-Bartha, Dróth, Szabó L. Csere: Gémesi (kapus), Fekete, Rafinha, Suscsák, Szentes-Bíró, Szalmás, Rábl, Pál, Rutai, Nagy K., Kajtár. Szövetségi kapitány: Sergio Mullor.
Gólszerzők: Pál, Rutai, Vatmaniuc-Bartha, Skrgic (öngól), Szabó L., Dróth, ill. Flögel (2).


A magyar futsal válogatott ismét biztosan nyert – igaz, ezúttal egy szervezettebb, a védekezésére jobban ügyelő ellenfelet győzött le. Egyébként roppant kemény, parázs hangulatú meccset vívtak a felek.

Az egész heti munkával elégedett vagyok, jól dolgoztak a srácok, és az eredmények is pozitívak voltak, a mai mérkőzés után azonban van némi hiányérzetem. Bebizonyosodott, hogy ha kicsit is elvesztjük a fókuszt, csökken a koncentráció, akkor sokkal nehezebbek lesznek a mérkőzéseink. Ma nem tettünk annyit bele a meccsbe, mint szombaton, ezért lett szorosabb az összecsapás, de a győzelmünk így is megérdemelt volt 

nyilatkozott az MLSZ hivatalos honlapján Sergio Mullor szövetségi kapitány.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában