Labdarúgás

3 órája

Futsal: gálázott, gázolt a Haladás

Az NB I.-es futsalbajnokság 10. fordulójában a Haladás VSE a papírformának megfelelően simán verte a Rubelolát – még pénteken este.

Tóth Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

A címvédő, listavezető fogadta a bentmaradásért küzdő újoncot – egyértelműen a Haladás lépett pályára esélyesként.
Haladás VSE–Rubeola FC 8-1 (5-1). Szombathely, 300 néző, NB I.-es futsalmérkőzés, vezette: Kovács G., Karsai (Góbi).
HVSE: Homlok – Dróth, Diogo, Vatmaniuc-Bartha, Cassemiro. Csere: Gyimesi (kapus), Kovács M., Knizs, Hajmási, Sipos, Körmendy, Hadházi, Vas, Rutai. Edző: Ferraz Conde Felipe.
Rubeola: Ivácsik – Fellegi, Sulyok, Melovics, Gémesi. Csere: Hajzsel (kapus), Oláh, Czinege, Szenyán, Beteschek, Katona, Eszéki. Edző: Tóth László.
Gólszerzők: Diogo (3.), Hajmási (4.), Dróth (8., 9.), Vatamaniuc-Bartha (14.), Körmendy (21., 38.), Rutai (24.), ill. Sulyok (16.).
A HVSE nagy lendülettel kezdett, a 9. percben már 4-0-ra vezetett – korán eldőlt az összecsapás sorsa. A két csapat nem volt egy súlycsoportban, a hazai gárda „félgőzzel” is biztosan nyert.
A Haladás VSE október 22-25-én Kazahsztánban, a Bajnokok Ligájában szerepel: a kazah Kairat Almaty, a portugál Sporting és a szintén kazah Semey ellen meccsel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában