Látogatóban

2 órája

Guzmics Richárd újra Lengyelországban

A Haladás korábbi 28-szoros válogatott futballistája, Guzmics Richárd ezúttal a varsói Lengyelország-Portugália Nemzetek Ligája-mérkőzésre látogatott el.

Pum András

Guzmics Richárd pályafutása során szép és eredményes éveket töltött el a lengyel Wisla Krakkó együttesében. A 28-szoros magyar labdarúgó-válogatott védő 2014 szeptemberétől 2017 januárjáig, Kínába szerződéséig volt a krakkói gárda meghatározó futballistája. Hogy ez mennyire így van, jelzi, hogy Guzmics azóta is sokszor hívták Lengyelországba, a szurkolók és volt játékostársai is respektálják azt, amit a Wisláért tett. 

Guzmics Richárd (középen) a varsói engyel-portugál Nemzetek Ligája meccsen. Jobbján a Wisla Kraków szponzora, balján Marcin Vasilewski 60-szoros lengyel válogatott futballista. Fotó: Guzmics Richárd Instagram oldala

Nos, Guzmics pénteken még a Magyarország-Hollandia (1-1) Nemzetek Ligája-mérkőzést nézte végig a Puskás Arénában, szombaton pedig már Lengyelország fővárosában, Varsóban tekintette meg a Lengyelország-Portugália (1-3) Nemzetek Ligája csoportmeccset. A Hali korábbi védőjét lengyel barátai hívták meg a találkozóra.

Guzmics a meccsen összefutott többek között a Wisla Kraków szponzorával, valamint korábbi játékostársával, a Leicester City-vel angol és az belga Anderlechttel bajnok korábbi 60-szoros lengyel válogatott Marcin Vasilewski-vel is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában