Kosárlabda

2 órája

Szombati lapunkban: Kosármagazin! - Sorsolások, keretek, edző várakozások

Szombati számunkban jelenik meg lapunk hagyományos, népszerű Kosármagazin elnevezésű kiadványa.

Tóth Gábor

Ferencz Csaba (balról) és Perl Zoltán (labdával) csatája tavalyról - jobbról Kiss Mátyás

Fotó: Unger Tamás

A kiadvány a 2024/2025-ös kosárlabdaszezonnal foglalkozik – részletesen. 

A Kosármagazin felvezetéseként a magyar válogatott Európa-bajnoki selejtező-sorozatát taglaljuk: az eddigi eredményekkel, a nemzeti csapat menetrendjével.

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely ismét kilép a nemzetközi porondra, ismét a Bajnokok Ligája főtábláján szerepel – ismertetjük az ellenfeleket, a szombathelyi csapat BL-menetrendjét. Milos Konakov vezetőedző, és Gráczer György ügyvezető a célokról, a feladatokról – és a lehetőségekről – beszél. Megszólal a kiadványban a két nagy visszatérő, Váradi Benedek és Bognár Kristóf.

Forray Gábor személyében új szakvezető ült le az Egis Körmend kispadjára – a felkészülési időszak remekül sikerült. A rutinos tréner az elvárásairól, a tervekről, a csapatról beszél. Kozma Gergő helyett egy régi motoros, Gál László viszi tovább az ügyvezetői feladatokat a piros-fekete klubnál – aki már 32 éve szolgálja a klubot, és elmondása szerint igyekszik megfelelni az új kihívásoknak is, aki beszámolt az elképzelésiről.

A teljes NB I. sorsolása megtalálható a kiadványban. Valamint az átigazolási körképről is tájékoztatást kapnak a sportág szerelmesei – az összes NB I.-es csapatnál történt nyári játékosmozgás össze lett gyűjtve.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában