Szép volt!

2024.08.03. 18:19

Hámori Lucáért szorítottak - Együtt dobbant a kőszegiek szíve

Csabai Bernadett

Hámori Luca mérkőzését több százan követték Kőszegen kivetítőn keresztül

Fotó: Unger Tamás

Egy emberként zengett a Hajrá Luca Kőszegen

  • Már öt órakor teljesen megteltek a Fő tér közeli utcák autókkal, szinte lehetetlen parkolót találni. Szinte alig lehet beférni a Jurisics térre, csak szlalomozva lehet közlekedni, egymást kerülgetve. Van, akik babakocsival próbálnak a tömegen átjutni, sikertelenül. 

Alíz eddig nem volt kint a Jurisics téren, de amióta olvasott a kőszegi sportoló ellenfeléről, ki akart jönni támogatni Lucát.

- Egy férfi ellen kétlem, hogy nyerni fog, de reménykedünk - mondja egy hölgy a tömegben. 17.17 órakor még fekete a kivetítő a téren, többen kiabálják: Kapcsold be! Kapcsold be! Végül egy perccel később elindul a mérkőzés közvetítése a tömeg előtt.

Kezdődik a mérkőzés, Luca bevonulását a ringbe nagy tapsvihar és dobszó követi a téren, a kivetítő mögött egy fúvószenekar köszöntő dallamait hallhatjuk. Zeng a "Hajrá, Luca!" a téren az egész mérkőzés alatt, kicsit borgőzös férfi felkiált: Adj neki, Luca! Az első menet után szinte tapintani lehet a feszültséget a téren, mindenki nagy figyelemmel kíséri a kivetítő eseményeit. Most pedig szól a Ria Ria Hungária is.

- Mit csinál az ellenfél, birkózik? - hangzik el a tömegben. Nagyon zabosak a kőszegiek Luca ellenfelére.

Szép volt Luca! 

- zeng a Jurisics téren. A győztest nagy füttyszó követi. Az ötödik helyért megtapsolják a kőszegiek Lucát. 

Nekünk Luca a győztes. Ez nem volt fair küzdelem, de ő kiállt, bátor volt és minden tőle telhetőt megtett. Nagyon büszkék vagyunk rá! 

- mondta a tömegben egy férfi, akit a vereség után kérdeztünk.

Hámori Luca mérkőzését lapunk élőben közvetítette. Azt itt olvashatja. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában