A Tisza-elnök fontos embere

2 órája

Régóta védi Magyar Pétert a csoportos rablásért elítélt testőre

Már legalább fél éve Magyar Péter mellett dolgozik a férfi, aki még a kétezres években vett részt egy csoportos rablásban. A Tisza Párt vezetőjének testőre több évet ült börtönben – derül ki a Ripost cikkéből.

MW

Magyar Péter (balra), és a rablásért elítélt testőr

Forrás: Ripost

Magyar Péter terelni és ködösíteni kezdett, miután kiderült, hogy az egyik testőre több évet ült börtönben csoportos rablás miatt. A Ripost információi szerint már legalább fél éve a Tisza-vezér belső környezetében dolgozik a férfi, amit számos felvétel is bizonyít.

A csoportos rablásért elítélt testőr régóta védi Magyar Pétert, fülhallgatóval felszerelve, „bedrótozva”. A börtönviselt férfi meghatározó tagja annak a népes őrző-védő gárdának, amely személyi védelmet biztosít a politikusnak

– írják.

A lap fotósai számos képen megörökítették K. Zoltánt, Magyar Péter hatalmas testőrségében a Tisza Párt különböző rendezvényein. 

A börtönviselt testőr fontos helyzetekben a lehető legszorosabb „emberfogással”, profi fülhallgatóval az operatív központba bekötve követi Magyar Pétert. Ezt fotók és videók sora bizonyítja.

A cikk folytatása fotókkal, videóval és a részletekkel IDE kattintva érhető el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában