vaol.hu podcast

2023.12.27. 13:00

Zaporozsec, slágerek és ami mögötte van... Varga Bencével beszélgettünk

A szentgotthárdi gyökerekkel rendelkező Zaporozsec zenekar énekesével, Varga Bencével beszélgettünk. A felállás 2004 óta létezik, az országos ismertséget Azon az éjszakán című számuknak, illetve a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató műsornak köszönhetik. 14 éve járják az országot.

Gáspár Eszter

A mai podcast beszélgetésünkből többek között azt is megtudhatjuk, milyen véletlenek folytán jött lére a L'amour toujours.

- Egyik őrültebb közösségi kezdeményezését indítottunk el . Arra kértük a követőinket, hogy legyenek a múzsáik és küldjenek számukra érdekesen hangzó szavakat. Merész elképzelésünk szerint azt vállaltuk, hogy ezekből 5 nap alatt dalt írunk és elő is adjuk a turnéindító koncertünkön egyik meglepetéseként. A játék hatalmas sikert aratott a social media felületeiken, rengeteg szó érkezett. 

 A L'amour toujours cím Zaporozsec dalnak akkora sikere lett, hogy manapság be sem lehet kapcsolni a rádiót úgy,  hogy ne ez a dal szólna meg.

Bence mesélt arról is, hogyan tudja megtartani az egyensúlyt a család, tanítása és a zenekar között.

Milyen tanárnak lenni? Hogyan tudja ösztönözni a diákokat?

Hallgassák meg Varga Bence, a Zaporozsec  zenekar frontemberével készült podcast beszélgetésünket.  (Azt elárulhatjuk, nevetésből nem volt hiány :) )

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!