vaol.hu podcast

2023.09.29. 06:59

Podcast: egyenruhások lepik el Sorkifaludot - Erről is beszámolt Balogh Eszter

A közlekedésbiztonság köré épült a Biztonság Hete rendezvénysorozat, aminek a megyében a körmendi Fő tér szolgált helyszínéül még múlt pénteken – az esemény beszámolójával kezdjük legújabb podcastünket a vaol.hu-n.

Markó Petra

Forrás: vaol.hu

A beszélgetésben hallhatnak arról a Hargita megyei tűzoltó-találkozóról is, amit első alkalommal rendeztek meg Csíkszentsimonon a vasi rendezvény mintájára, és ott tőlünk is képviselte magát egy kisebb delegáció. Szó van a sárvári szervezett tűzoltóság 150 éves jubileumi évfordulójáról, az önkéntes tűzoltóságok, mentőszervezetek és az önkormányzati tűzoltóságok támogatási lehetőségeiről és a közelmúltban elnyert forrásairól, végül pedig beszélünk egy eseményről, ami miatt szeptember 30-án Sorkifaludon egyenruhások jelenlétére lehet számítani. Hogy miért lepik el az egységek a települést és milyen útlezárás várható, erről is beszél vendégünk, Balogh Eszter, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

Kapcsolódó:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában