Érdekesség

2 órája

Kilencvenkétezerért virágcsokrot?! Fél óra alatt készítette el a virágkötő

Tik-tok csatornán akadtunk az érdekes videóra: egy budapesti virágkötő osztotta meg követőivel a nem mindennapi megrendelést. Egy virágcsokrot készített kilencvenkétezer forintért.

Vaol.hu

Fotó: Illusztráció: Pixabay

Egy ismert ember sms-ben érdeklődött a budapesti virágboltnál: Tudtok-e összeállítani nekem egy mega-óriási csokrot rózsákból és hortenziából? Hozzátette azt is: 30 perc múlva ott lesz a virágboltban - erről a virágkötő számolt be tik-tok videójában. Nem volt kérdés: eleget tesznek a kérésnek, és a fiatal virágkötő megmutatta, hogyan készít kilencvenkétezerért virágcsokrot. 

kilencvenkétezerért virágcsokrot
Kilencvenkétezerért virágcsokrot? 
Fotó: VN/Tik-tok 

Ahogy látszik: a rózsaszín és fehér szín dominált a csokorban, amibe rengeteg rózsaszál és gyönyörű hortenziák is kerültek. Rózsaszín papírral és szalaggal díszítette a látványos kreációt a virágkötő.

Kilencvenkétezerért virágcsokrot?

A néző szívét azonban nemcsak a csokor látványa dobogtathatja meg, hanem bizony az ára is: 92 ezer forintot fizetett a vevő a rekordidő - 30 perc - alatt elkészült virágkreációért. Bárki kapta, biztosan lenyűgözte a megacsokor látványa. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!