Labdarúgás

2024.06.24. 16:30

Varga Barni megsérült, de játszani akart! - Maszkban szerette volna folytatni

Tóth Gábor

A csapattársak Barninak üzentek

Fotó: MLSZ/ifj.ThalyZoltan

A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap este 1-0-re legyűrte Skóciát az Eb-n, ezzel megszerezte a csoport harmadik helyét – Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett a meccsen.
A magyar válogatott megtette, amit meg kellett tennie a labdarúgó Európa-bajnokság harmadik fordulójában: a csereként beállt Csoboth Kevin 110. percben (!) szerzett góljával 1-0-ra legyőzte a skótokat Stuttgartban, és megszerezte a harmadik helyet a csoportban – ami akár továbbjutást is érhet. Árnyalja a képet, a hurráhangulatot, hogy a 67. percben Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett a skót kapussal történt ütközés után. Hosszú percekig ápolták a pályán, és végül hordágyon vitték kórházba. Később kiderült, a szentpéterfai futballista többszörös arckoponyacsont-törést szenvedett – hétfőn délután meg is kellett műteni. Ami azt jelenti, hogy számára véget ért az Eb – sőt, hosszabb kihagyás vár rá.

Mindent elmond Barni jelleméről, hozzáállásáról, hogy vasárnap este még abban a hitben volt, majd maszkban futballozik, ha továbbjut a csapat – a műtét híre azonban alaposan letörte...
A magyar-skót mérkőzésen természetesen több péterfai drukker is volt, tőlük kérte el Dárdai Márton a szentpéterfai futballcsapat „hivatalos”  szurkolói sálját – amit feltartva a válogatott csapattársak Barninak üzentek, kitartást, jobbulást kívánva!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában