Trendek

3 órája

Megkóstoltuk a TikTok kedvenceit - Meglepődtünk, mi ízlett a legjobban - videó

Megérkeztek a hazai Lidl áruházakba a TikTok kedvenc nassolnivalói. Kóstoltunk és kedvencet is választottunk, magunk is meglepődtünk, hogy mi lett az.

Polgár Patrícia

Forrás: VN

A TikTok kedvenceket hat különböző korú kolléga kóstolta meg. Teszteltük a Chazz Aperol Spirtz ízű chipsét, Whisperton üdítőmárkája, a Sparkly bodzás üdítőjét, Mr. Beast bio csokiját, a japán Pocky-pálcikákat és a Takis hengeralakú tortilla chipsét.

Megkóstoltuk a TikTok kedvenceit
Megkóstoltuk a TikTok kedvenceit
Forrás: VN

Megkóstoltuk a TikTok kedvenceit

A Chazz chipsmárka extrémebbnél extrémebb ízvilágú (akár 18 pluszos) chipsekkel kerül be legtöbbször a hírekbe, a Lidlbe ezúttal a márka Aperol és energiaital ízű ropogtatnivalói kerültek be, mi az előbbit kóstoltuk meg. Elsőként az ázsiai ételek ízvilága érkezett meg a szánkba, majd jött a – aperolos chips lévén nem meglepő módon – a narancs íz. Első hallásra furcsának tűnhet az ízkombináció, a kollégáknak azonban abszolút bejött a párosítás.

Második versenyzőnk a magyar TikToker, Whisperton üdítőmárkája, a Sparkly citromfüves-limeos változata volt. Az illata alapján többet vártunk tőle, összességében egy visszafogott ízvilágú, lightos Spritehoz tudtuk hasonlítani.

Az amerikai YouTuber, Mr. Beast csokoládéjából az „original” változatot kóstoltuk meg, ami a csomagolás szerint bio kakaóból és bio tejből (ami ráadásul kizárólag fűvel táplált tehéntől származik) készült, így okkal várhattunk sokat tőle. A kóstolók férfiszekciójánál abszolút sikert aratott, a fiatalok leginkább egy közepes minőségű mikuláscsokiéhoz tudták hasonlítani az ízét. - A Milkához nem ér fel, de jó csoki – mondta egyik tesztelőnk.

Japánban nagy népszerűségnek örvend a különböző mázakba mártott, sótlan ropi, a Pocky. Mi matcha ízesítésben kóstoltuk meg. Megillatolva egyből érezni lehetett a teát, ami az ízében már sokkal visszafogottabban volt jelen. Az illata alapján gejl hatást vártunk, a mázat azonban jól ellensúlyozta a kissé ízetlen ropi, összességében finom terméket kóstolunk.

A mexikói származású tortilla chips, a Takis nem hazudtolta meg származását. „Volcano” ízesítése amellett, hogy sajtos, fűszerességével próbára tette az arra érzékenyek ízlelőbimbóit. Annak, aki szereti a csípőset, egy kóstolást megér a különleges formájú tortilla.

Kóstolónkat megkértük, hogy állítsanak fel rangsort a termékek között. Az első helyen – előzetes várakozásaink alapján meglepő módon – az aperolos chips végzett, azt követte a matchás Pocky-pálcika, majd a csoki. Az üdítőről a rangsorolásnál többen megfeledkeztek (ez sok mindent elmond arról, mennyire nyújtott maradandó élményt a megkóstolása), utolsó helyen talán a csípőssége miatt a Takis chipse végzett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában