Siker

2 órája

Vasi lány győzött! Nóra lett a legszebb a Miss Universe Hungary 2024 szépségversenyen

Szombat este tartották a Miss Universe Hungary döntőjét, ahol 12 gyönyörű lány közül választott a zsűri. A Miss Universe Hungary 2024 nyertese egy éven keresztül képviseli majd hazánkat - írja az origo.

Vaol.hu

A világ egyik legismertebb és elismertebb szépségversenyét idén 73. alkalommal írták ki a szervezők. Magyarország egy meglehetősen hosszabb szünet után 2023-ban visszatért a nemzetközi sorozat mezőnyébe, így ismételten magyar lány is képviselhette hazánkat Blága Tünde személyében. Idén 636 lány nevezett nevezett be a Miss Universe Hungary versenyre, ugyanis már a 12 kiválasztott közé bejutni is óriási kihívást jelentett. Szeptember 28-án tartották meg a döntőt, ahol eldőlt, hogy hogy kié lett a korona, és ki képviselheti hazánkat a 73. Miss Universe versenyen Mexikóban - tudósít az origo.

Universe
A Miss Universe Hugary 2024 nyertese Dr. Kenéz Nóra lett.

Ő a Miss Universe Hungary 2024 nyertese 

A Miss Universe Hugary 2024 nyertese Dr. Kenéz Nóra lett. A fiatal lány Szombathelyen született, ott is nőtt fel, és bár jelenleg Budapesten él, szíve mélyén Szombathelyet tartja igazi otthonának. Dr. Kenéz Nóra főállásban gyógyszerész, emellett modellkedéssel is foglalkozik

A modellkedés és a gyógyszerészet különleges párosítás, de Nóra számára ezek jól kiegészítik egymást - írtuk meg a szépségverseny előtt.

 „Az egyetemi évek alatt és korábban sem foglalkoztam modellkedéssel, a gyógyszerészi munka mellett viszont úgy éreztem, hogy hiányzik valami. A személyiségemnek szüksége volt arra, hogy kiéljem a kreatív energiáimat is, így találtam rá a modellkedésre – mesélt a kezdetekről.

Jelenleg helyettesítő gyógyszerészként dolgozik, van fix 4-5 patika, ahol ha nincs bent a gyógyszertárvezető, neki kell őt helyettesítenie. Mint mondta, gyakran 12 órázik és sok ügyeletet vállal, emellett még a modellkedésre is jut ideje, úgy véli, a mai világban több lábon kell állni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában