Igent mondott!

2 órája

Eljegyezte barátnőjét Szoboszlai Dominik

Hivatalos közösségi oldalán adta hírül a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, hogy megkérte Buzsik Borka kezét, és ő igent mondott.

Vaol.hu

Forrás: Instagram/Szoboszlai Dominik

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a hivatalos közösségi oldalán adta hírül, hogy megkérte a barátnője, Buzsik Borka kezét. A bejegyzés alapján a leánykérésre a magyar fővárosban került sor, méghozzá a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest exkluzív szállodában, ahova az amerikai sztárok is járnak, ha éppen hazánkban dolgoznak egy új mozifilmen.

Szoboszlai Dominik azt írta a kép alá, hogy a kedvese „igent mondott!”

Most már csak az a kérdés, vajon mikor és hol kel majd egybe a magyar celebvilág egyik leghíresebb párja – írja az Origo alapján a Magyar Nemzet.

Szoboszlaiék örömében természetesen osztozott Schäfer András is, akivel a válogatottban játszanak együtt. A szombathelyi származású játékos különösen jó viszonyban van a Liverpool sztárjával. A való életben és a közösségi médiában is sokat szerepelnek együtt. Egymásnak szánt mókás megjegyzéseikről pedig mi is gyakran beszámolunk. Ezúttal azonban félre lett téve a viccelődés, Schäfer szívecskével és pezsgőspohárral köszöntötte a lánykérés hírét a poszt alatti komment szekcióban.

Forrás: Instagram

Amikor júliusban pedig a szombathelyi játékos lánykérésnek örülhettünk, akkor természetese Szoboszlai Dominik sem hagyta szó nélkül a jó híreket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában