Miss Universe Hungary

2 órája

A vasi szépségkirálynő esküvőjén jártunk ma – dr. Kenéz Nóra káprázatosan szép menyasszony

Ma délután mondta ki a boldogító igent a Miss Universe Hungary győztese, dr. Kenéz Nóra és edző párja, Újváry Benjamin. A pár három és fél éve találkozott Budapesten, azóta töretlen a szerelem, ezt koronázták meg szombati esküvőjükkel, ahová lapunk is bepillanthatott.

Csabai Bernadett

Fotó: © Cseh Gábor

Sűrű időszak áll dr. Kenéz Nóra mögött. Az ország legszebbjének választott vasi gyógyszerésznek a győzelem óta nagyon felgyorsult az élet, tévé- és rádióműsorok és interjúk követik egymást a hétköznapjaiban. Emellett mint megtudtuk, esküvőjére is készült edző párjával, Újváry Benjaminnal, akivel három és fél éve alkotnak egy párt.

Férjhez ment a Miss Universe Hungary 2024 győztese, dr. Kenéz Nóra, Szombathelyen
Férjhez ment a Miss Universe Hungary 2024 győztese, dr. Kenéz Nóra, Szombathelyen
Fotó: © Cseh Gábor

 

Kenéz Nóra esküvője Szombathelyen

Azóta is töretlen a szerelem, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a szombaton tartott esküvőjük, aminek első pillanataiban mi is jelen lehettünk. Nóra megosztotta velünk, mindig is nagy esküvőről álmodtak a vőlegényével, 100 vendéget vártak az alkalomra. A templomi szertartást a szombathelyi Székesegyházban tartották. A hagyományokhoz hűen Nórát nem láthatta vőlegénye a nap első felében, így a templomban pillantotta meg először a szépséges arát. 

Vőlegényével a szertartás előtt váltottunk pár szót, az első pillantások előtt. Mint mondta, most a kezdés előtt már eléggé izgul aztán el is sietett a Székesegyházba, hogy ne lássa Nórát érkezéskor. A menyasszony egy fekete autóban gurult be édesanyjával, vele is sikerült pár szót váltanunk, ő is izgatottságról számolt be a boldogító igen előtti utolsó percekben. 

Gyönyörű, szatén, földig érő menyasszonyi ruhájában igazi hercegnőként vonult végig a padok között, ahol már ott várta a vőlegénye az oltár előtt. A szertartás után nagy tapssal várta a násznép az ifjú párt a templom előtt, egy kis rizs-szórásra is sor került, ami a hagyomány szerint a jólétet és boldogságot hoz majd a friss házasoknak. Nórától megtudtuk, nem csak a szertartásokra került sor ma, nagy lakodalmat is szerveztek egy vasszécsenyi kastélyban, ahol hajnalig tart majd az ünneplés. 

A Miss Universe Hungary idei győztese, a vasi dr. Kenéz Nóra korábban interjút adott lapunknak, ebben elmondta, párja mindenben támogatta a verseny során. 

Nagyon büszke rám, bár még szoknia kell, hogy a felesége az univerzum királynője - ahogy ő fogalmaz. Nekem ő a bástyám, nagyon hálás vagyok, hogy van nekem. Szerintem így lehet felépíteni egy karriert, vagy sikereket elérni, ha az ember mögött van egy támogató személy, akire mindig számíthat – fogalmaz Nóra. 

Ezúton kívánunk sok boldogságot az ifjú párnak! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában