Kék hírek

2023.10.06. 13:50

Összefoglaló Vas vármegyéből

A balesetek megelőzésének érdekében kérjük a járművezetőket, hogy lassabban, körültekintőbben közlekedjenek!

Vaol.hu

Forrás: police.hu

Az elmúlt 24 órában egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek a vasi egyenruhások. Egy szentendrei gépkocsivezetőt Szombathelyen igazoltattak, majd mintavételre előállítottak. Veée szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

Szombathelyen a Magyar László utcában igazoltattak a rendőrök egy nárai gépkocsivezetőt 2023. október 5-én, a délelőtti órákban. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfit a járművezetéstől korábban már eltiltották, ezért őt előállították. Vele szemben járművezetés eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra a 2023. október 5-én 5 óra és 2023. október 6-án 5 óra közötti időben négy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Hét, anyagi kárral végződött baleset helyszínén is intézkedtek a rendőrök - írta a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában