Ítélet

2 órája

Brutális nemi erőszak! Egy 19 éves lány volt az áldozat

A férfi kegyetlenül kihasználta a kínálkozó alkalmat. A bíróság most hozott döntést harmadfokon.

Vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Fotó: Skrypnykov Dmytro

Nem volt nyitott komoly érzelmi kapcsolatra az a férfi, akihez vonzódott egy 19 éves lány. Mindössze kalandot szeretett volna, de ezt a fiatal visszautasította – olvasható a Győri Fellebbviteli Főügyészség szerdai közleményében.

A páros 2018 decemberében több napon keresztül ismerőseikkel szórakozott. Egy alkalommal a férfi kihasználta, hogy a lánnyal kettesben maradtak a házban, és megerőszakolta. Az áldozat csak néhány nappal később mesélte el édesanyjának a történteket, aki ekkor orvoshoz vitte, majd feljelentést is tettek.

Elsőfokon a Győri Járásbíróság szexuális erőszak miatt 3 év 6 hónap börtönre és 4 év közügyektől eltiltásra ítélte a tettest, aki a védőjével együtt nem fogadta el a döntést, másodfokon pedig a Győri Törvényszék bizonyítottság hiányában felmentette.

Ez ellen fellebbezett az ügyész, és végül kedden a Győri Ítélőtábla 2 év 10 hónap börtönbüntetéssel, illetve 3 év közügyektől eltiltással sújtotta a férfit.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában