Tragédia

2 órája

Sallai Nóra balesete: megszólalt a BMW tulajdonosának rokona a tragédiával kapcsolatban

Brutális lelki és fizikai fájdalmak gyötrik azt a fiút, akinek autójával karambolozott a Jóban Rosszban színésznője. Sallai Nóra balesete Kevint és családját is megviselte.

Vaol.hu

Forrás: Bors

Ahogy arról beszámoltunk, a Bors megtalálta a Sallai Nóra tragikus kimenetelű balesetében résztvevő BMW tulajdonosát. Kevin az Alsónémediben történt karambol idején az anyósülésen ült a vele közeli rokonságban álló sofőr, Rikárdó mellett. 

Mint ismeretes, a Jóban Rosszban nővérkéjét játszó színésznő éppen a kisfiát vitte volna haza szeptember 27-én pénteken, amikor egy útkereszteződésben a kocsijába rohant a BMW. A baleset következtében az ötéves gyermek napokkal később, a kórházban elhunyt, a színésznő életéért pedig még küzdenek az orvosok.

A karambolban a BMW sofőrje, Rikárdó, és utasa, egyben a kocsi tulajdonosa, Kevin is megsérült. Rikárdó agyrázkódást kapott, Kevinnek eltört a combcsontja, de őt már kiengedték a kórházból.

Sallai Nóra balesete óta bujkál a BMW tulajdonosa

Kevinék mezőgazdasági munkát vállaltak a környéken, elsősorban burgonyát és salátát szedtek. A fiatal férfi bizonyára sokáig nem tud majd dolgozni, hiszen egyelőre járni sem képes. Most szülei gondoskodására szorul. 

Itthon van a fiam! Nagy fájdalmai vannak, ezért nem nyilatkozunk a balesettel kapcsolatban

– hárította el a lap érdeklődését Kevin édesanyja.

Nyilatkozott a rokon

A család egyik része jelenleg Alsónémedin, a másik Dunaharasztin lakik. Utóbbi városban találta meg a Bors a nagynénit, aki készségesen válaszolt is a kérdésekre Kevinnel kapcsolatban.

Kevin krumplit, káposztát és salátát szedett, amíg tartott a szezon. Becsületesen megdolgozott a pénzéért, ő egyáltalán nem egy szélhámos, semmirekellő gyerek!

 - mondta a Borsnak Erzsébet, aki legutóbb egy héttel ezelőtt, tehát már a baleset után találkozott Kevinnel.

- Meglátogattuk a lakásán. Nagyon rossz az állapota lelkileg és fizikailag is, hiszen egyrészt megviseli a kisfiú halála, másrészt a balesetben eltört a lába. Komoly fájdalmai vannak, nem tud járni. Sajnálja a történteket. A baleset közvetlen előzményéről elmondta, hogy nem látta a művésznő érkező autóját. Ha látja, biztos szól Rikárdónak, hogy álljon meg! - árulta el Erzsébet.

Kevin mindennek ellenére szeretne bocsánatot kérni a gyászoló családtól. Osztozik a fájdalmukban

 – szögezte le Erzsébet.

Az unokaöcsém most fél, de ezen nem is csodálkozom. Ki ne félne egy ilyen baleset után? Az interneten bárki elolvashatja, hogy a kommentelők miket írnak a fiúknak címezve

 – fakadt ki a nagynéni, utalva a számos durva hozzászólásra.

- Nagyon rossz helyzetbe kerültek a fiúk is. Talán nem is lehet lelkileg ezt feldolgozni. Rikárdónak felesége és egy gyermeke van. Gondoskodnia kell a családjáról, egy börtönbüntetés pedig az egész életét tönkretenné. A jogosítványát egyébként Kevin nemrég szerezte meg, a kocsit pedig az apjától kapta. Most ő is a fia mellett van, hiszen az unokaöcsém is megsérült, ápolásra szorul. A családja el se mozdul az ágya mellől. Most sokáig nem tud majd dolgozni – fejezte be Erzsébet. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában