Tragédia

2 órája

Sallai Nóra balesete: Elmenekült Alsónémediről a BMW sofőrje

Elmenekült Alsőnémediről annak a kocsinak a sofőrje, amelyik részese volt a Jóban Rosszban színésznője tragédiájának. Sallai Nóra balesete miatt Rikárdó rengeteg fenyegetést kapott és a helyiek szerint elköltözött.

Vaol.hu

Forrás: Bors

Elmenekült Alsónémediből Sallai Nóra balesete után az abban részes BMW sofőrje. Mint arról a Bors beszámolt, amikor a Jóban Rosszban színésznője szeptember 27-én egy útkereszteződésből kihajtott, nagy sebességgel belerohant a kocsijába egy fiatal férfi által vezetett BMW. A volán mögött Rikárdó, mellette pedig a kocsi tulajdonosa, Kevin ült. A színésznőt és gyermekét kórházba szállították. Az ötéves Bende napokkal később elhunyt, Nóra életéért még küzdenek az orvosok - olvasható a Bors oldalán.

Sallai Nóra balesete
tragédia
Sallai Nóra balesete megrázta a BMW sofőrjét is  Fotó: Kovács Dávid

A tragédia után a két erdélyi férfire zúdult a népharag. A Bors elsőként szólaltatta meg Kevin családját, akkor a férfi nagynénje, Erzsébet elmondta, hogy az unokaöccse szívből sajnálja a történteket, és többször is elsírta magát. Gyötrődik, hiszen tudja, hogy az ő - édesapjától kapott - autója okozta egy ártatlan gyermek halálát. Kevint Alsónémedi otthonában ápolja a családja, miután a balesetben eltört a lába. Emiatt a házat akkor sem tudná segítség nélkül elhagyni, ha akarná.

Sallai Nóra balesete Rikárdó életét is megváltoztatta

A Bors Alsónémediben járt, kíváncsiak voltak, hogyan éli meg a történteket Rikárdó. Szerették volna megkérdezni tőle, mit tett a tragédia elkerüléséért, miért vette át a kormányt a vele egyébként rokoni kapcsolatban lévő Kevintől. Alsónémediben több járókelővel is találkoztak, akik jól ismerik Rikárdót és ők egybehangzóan azt állították, hogy a fiú - aki maga is megsérült a balesetben - már elköltözött a településről. Az egyik helyi közértben pontosan tudták, kiről érdeklődnek:

- Rikárdó és a felesége, Nadia többször bejött hozzánk vásárolni a babájukkal. Semmi rosszat nem tudok róluk mondani, udvarias fiatalok – mondta az eladó.

Kevin családjánál is érdeklődtek a portál munkatársai, hol lehet Rikárdó, de vagy nem tudták, vagy nem kívánták elárulni.

- Én is mezőgazdasági idénymunkából élek, akárcsak Kevin és Rikárdó, ezért vannak közös ismerőseink. Egyik nap munka közben a haverjaim azt mondták, hogy Rikárdó egy Pest vármegyei településre költözött. Nyilván nem szívesen mutatkozik az utcán Alsónémediben, mert több fenyegetést is kapott – vélekedett a neve elhallgatását kérő helyi lakos.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában