Augusztus elsejétől

2023.06.13. 10:00

Kinevezték a városi óvoda új vezetőjét Celldömölkön

Augusztus elsejétől Kovács Ágnes vezeti a városi óvodát Celldömölkön, feladataival a legutóbbi képviselő-testületi ülésen bízták meg hivatalosan – öt évre.

Cseh-Egyed Bernadett

Kovács Ágnest (jobbra) öt évre nevezte ki a képviselő-testület

Forrás: Cseh Gábor

A Celldömölki Városi Óvoda korábbi vezetője, Gasztonyiné Fódi Zita év elején nyugdíjba ment, azóta Némethné Babos Mariann volt a megbízott vezető. A jogszabályok szerinti pályáztatási eljárás most ért véget. A Humán Szolgáltatások Bizottsága és a celldömölki önkormányzat képviselő-testülete zárt ülésen bírálta el a pályázatot, és javasolta az óvodát fenntartó Celldömölk és Környéke Közoktatási Intézményfenntartó Társulásnak Kovács Ágnes kinevezését. A hét település társulása pozitív döntésének megfelelően 2023. augusztus 1-jétől öt évig, azaz 2028. július 31-ig nevezte ki az új vezetőt. Kovács Ágnes a celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnáziumban érettségizett, majd a soproni Nyugat-Magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Főiskola karán szerzett óvodapedagógusi diplomát. 22 éve dolgozik a Celldömölki Városi Óvoda Koptik Odó utcai óvodájában. Bemutatkozásakor Ágnes kiemelte: óvónőként és vezetőként is fontosnak tartja a gyerekek optimális fejlődését, a gyermekek számára az óvoda olyan állomás, amely alapul szolgál a további életükhöz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában