Átadás

2023.07.03. 16:28

Kinevezések, megbízások a tűzoltóknál: Dénes Károly kirendeltségvezető, Weigl Miklós polgári védelmi felügyelő lett

Kinevezéseket és megbízásokat adtak át a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon július 3-án hétfőn - tájékoztattak az igazgatóság honlapján.

Tömböly Ágnes

A július havi igazgatósági vezetői értekezleten a napirendi pontok tárgyalása előtt vezetői kinevezéseket és megbízásokat ismertettek - adták hírül a szervezet honlapján. Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója kinevezte Dénes Károly tűzoltó alezredest, a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség állományába kirendeltségvezetőnek és Bognár András tűzoltó őrnagyot, a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság állományába tűzoltóparancsnoknak.

Dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója megbízta Weigl Miklós Tamás tűzoltó alezredest a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség állományába polgári védelmi felügyelőnek. Megbízta továbbá Pór Zsuzsanna tűzoltó századost, a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség Katasztrófavédelmi Hatósági Osztály állományába osztályvezetőnek.

A kinevezéseket és a megbízásokat egyaránt dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornoktól vehették át az érintettek. Az igazgató megköszönte az eddigi munkájuk maradéktalan végrehajtását. További feladataik teljesítéséhez precíz, proaktív és pontos munkavégzést, illetve vezetői példamutatást határozott meg a részükre - olvasható az igazgatóság honlapján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában