Először

2024.04.30. 12:30

Natúrparki élmények - Termelői vásár és akusztik koncert a Jeli'kát Büfében

A helyi ízek kóstolására is lesz lehetőség.

Csabai Bernadett

Forrás: Késmárky Flóra

Május negyedikén, a Vasi-Hegyhát Natúrpark varázslatos környezetében, egy izgalmas rendezvénynek ad otthont a Varázskert mellett lévő Jeli'kát büfé. A termelői vásár és akusztikus koncert ízekkel és hangokkal is kényezteti majd az érdeklődőket, miközben lehetőség nyílik kézműves termékek és élelmiszerek felfedezésére. A szervezők célja, hogy a térség kistermelői bemutatkozhassanak, és a natúrpark látogatói megismerhessék a helyi ízeket és alkotásokat.

A program délután egy órakor kezdődik a kirakodóvásárral, ahol néhány helyi termelő kínálja majd kézműves termékeit és friss élelmiszereit. Az est fénypontja pedig a 17 órakor kezdődő Late Beggars zenekar akusztikus koncertje lesz.

Fontos kiemelni, hogy a rendezvény nem az arborétum területén, hanem a Jeli'kát büfé és natúrparki infopontnál, a pavilon alatt valósul meg. A részvétel ingyenes, és a büfé egészen este 7 óráig várja a látogatókat. Akik pedig az arborétum területére is ellátogatnának, azoknak lehetősége van belépőjegy megváltására, nemrég írtunk mi is a varázskert újdonságáról, a mediterrán kertről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában