Labdarúgás

2024.06.19. 14:50

Állati Eb: Grafit nyuszi horvát győzelemre számít a Horvátország – Albánia meccsen - videó

Három évvel ezelőtt számos jó tippet kaphattak a futballrajongók az Állatvédők Vasi Egyesülete kedvenceitől a 2020-as foci eb eredményeit illetően. Idén ismét felkérjük szőrös és tollas kis barátainkat, legyenek segítségünkre a tippelésben. Állati Eb játékunkban a mai, Horvátország – Albánia mérkőzés eredményét Grafit nyuszi jósolta meg.

Polgár Patrícia

Forrás: Cseh Gábor

Múlt hét pénteken elstartolt a Németországban megrendezett futball Eb, mégis úgy érezzük, talán még nem maradtunk le azzal hogy kis mosolyt csaljunk a focirajongók arcára azzal, hogy felkérjük az Állatvédők Vasi Egyesületeinek védencét egy kis tippelős mókázásra, ahogy 2021-ben is. Meghirdettük hát Állati Eb játékunkat, melyben első tippelőnk Grafit, a kosorrú, lógófejű törpenyúl volt. A négy hónapos nőstény nyuszi oltva van, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.

Grafit első körben Albánia felé vette az irányt, majd egy kisebb elkalandozást követően újra az albán zászlót célozta meg, de még mindig nem nyúlt a neki kihelyezett finomsághoz. Harmadik próbálkozásra azonban magabiztosan Horvátország mellett tette le a voksát.

Akinek kis tippelőnk felkeltette az érdeklődését, az Állatvédők Vasi Egyesülete Facebook-oldalán privát üzenetben érdeklődhet.

Aki pedig a menhely működését, fejlesztését, valamint a mentvények ellátását és orvosi kezelését szeretné támogatni, az megteheti az MBH Bank 72100251-14956935-00000000 (IBAN: HU64 7210 0251 1495 6935 0000 0000, SWIFT: MKKBHUHB ) számlaszámra való utalással.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában