Labdarúgás

2024.06.25. 17:41

Állati Eb: hozzuk a keddi meccsnap tippjeit

Tovább folytatódik Állati Eb játékunk, melyben ezúttal Sparky, Gipsy, Vanillia és Szendi adták le tippjeiket a mai mérkőzésekre.

Polgár Patrícia

Vanillia voksa nem túl szerencsés a magyar válogatott szempontjából.

Forrás: Unger Tamás

Az Állatvédők Vasi Egyesületével közösen tovább folytatjuk Állati Eb játékunkat, melyben ezúttal a mai, Franciaország – Lengyelország, Hollandia – Ausztria, Anglia – Szlovénia, valamint Dánia – Szerbia közötti meccsek végeredményeit tippelték meg négylábú barátaink.

Az első tippelőnk Sparky, az ötéves keverék kan kutya volt, akit a száraztáp kevésbé hozott lázba, ám a francia zászlónál elhelyezett adagot megszaglászta, így az ő tippjét elfogadjuk francia győzelemnek.

Másodikként Gipsy, a 2023-as születésű tacskó keverék kan jósolt, aki imád labdázni. Gipsy a holland zászlónál kezdett lelkes habzsolásba, így ő egyértelműen holland győzelemre számít.

A hároméves félénk, tacskó keverék szuka, Vanillia az angol-szlovén meccset illetően egyértelműen Szlovéniára voksolt.

A dán-szerb összecsapás végeredményére Szendi, a négyéves, közepes méretű, bújós szuka adta le a tippjét, szerinte szerb győzelemre számíthatunk.

Akinek kis tippelőink felkeltették az érdeklődésüket, az Állatvédők Vasi Egyesülete Facebook-oldalán privát üzenetben érdeklődhet utánuk.

Aki pedig a menhely működését, fejlesztését, valamint a mentvények ellátását és orvosi kezelését szeretné támogatni, az megteheti az MBH Bank 72100251-14956935-00000000 (IBAN: HU64 7210 0251 1495 6935 0000 0000, SWIFT: MKKBHUHB ) számlaszámra való utalással.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában