Programok

2024.07.03. 16:47

Pénteken: 15 éve város Vép, szombaton Világ Közepe Fesztivál – íme, a programok

Pénteken a művelődési házban várossá avatásának 15. évfordulóját ünnepli a település, szombaton a sportpályán Világ Közepe Fesztivál.

Tóth Katalin

Forrás: VN-Archív

Várossá avatásának 15. évfordulóját ünnepli Vép. Július 5-én, pénteken 17 órakor a művelődési házban a Vépi Vadvirág Művészeti Óvoda kisgyermekei adnak műsort. Köszöntők következnek, majd kitüntetéseket adnak át. Közreműködik az Erdődy Kamarazenekar.

Július 6-án, szombaton pedig a város nagyrendezvényére, a Világ Közepe Fesztiválra hívják a vendégeket. Egész nap és minden korosztálynak készülnek programokkal: 10 órakor kutya- és kisállat-szépségverseny, 11-kor tizenegyesrúgó-verseny kezdődik a portpályán – előbbire a helyszínen lehet nevezni. Tizenegy órától Paprika Jancsi Bábszínháza vár. Tizenöt órától színpadi programok váltják egymást. Az Iszkiri gyerekzenekar kezd, őket a Hatos-iskolai társastáncosai követik, majd jön a Dalkommandó, utána ovis tánc lesz – az oktató Lukács Nikoletta. A délutáni főzőversenyen közösségek, baráti társaságok, civil szervezetek készítik el kedvenc szabadtéri ételüket, amit bárki megkóstolhat. 17 órakor a Batyi Fusion lép fel, 18 órakor tombolasorsolás, 19 órakor kezd az Intermezzo Latin Klub, 20 órakor a Jáde hastáncklub táncosai kápráztatnak el. 21 órakor érkezik a Soulwave. Tűzijátékkal és 23 órától a Players bulizenekarral (feat. Klau) zár a fesztivál a világ közepén. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában