Labdarúgás

2024.07.05. 17:00

Állatok jósoltak: határozott tippeket hozott Klári tyúk és Kökény, a tengerimalac

Egyértelmű tippek születtek Állati Eb játékunkban a pénteki negyeddöntők kapcsán. Klári, a tyúk német, míg Kökény, a tengerimalac portugál győzelemre tippelt.

Polgár Patrícia

Forrás: Cseh Gábor

Egyik kis tippelőnk sem először áll az Állati Eb játék kamerái elé. Klári elsőként a Skócia – Svájc mérkőzés eredményét jósolta meg, akkor a tippje bejött, valóban 1:1 lett a meccs eredménye. Másodjára, a Georgia – Portugália meccsre szintén döntetlent jósolt, akkor a tippje nem vált be, Georgia 2:1-re nyert a portugálok ellen. Klári ezúttal a spanyol – német meccs eredményére tett tippet, határozottan csakis a német zászlónál kezdett el csipegetni. 

Kökény, a tengerimalac első jóslata ugyancsak sikeres volt, a spanyol – olasz meccs esetében Spanyolországot hozta ki győztesnek a mérkőzésből. Most a pénteki Portugália – Franciaország közti negyeddöntő eredményére voltunk kíváncsiak, amiről Kökénynek is határozott véleménye van: szerinte a portugálok nyerik majd a meccset. Klári a menhelyről nem fogadható örökbe, Kökény viszont annál jobban várja álomgazdáját. Aki szeretné otthonra ezt a szőrös kis tüneményt, az Állatvédők Vasi Egyesülete Facebook-oldalán privát üzenetben érdeklődhet utána. 

Amennyiben valaki a menhely működését, fejlesztését, valamint a mentvények ellátását és orvosi kezelését szeretné támogatni, az megteheti az MBH Bank 72100251- 14956935-00000000 (IBAN: HU64 7210 0251 1495 6935 0000 0000, SWIFT: MKKBHUHB ) számlaszámra való utalással.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában