Labdarúgás

2024.07.06. 05:11

Állati Eb: két nőstény, Nejra és Linda tippelték meg a szombati negyeddöntők eredményeit

Állati Eb tippjátékunkban elérkeztünk a negyeddöntők második két mérkőzéséhez, melyeket Anglia – Svájc és Hollandia – Törökország játszanak egymás ellen szombaton este. A meccsek eredményeit Nejra macska és Linda, a rottweiler kutyus tippelték meg.

Vaol.hu

Állati Eb játékunk mai kis tippelőinkkel korábban még nem találkozhattak olvasóink. Egyikőjük, Nejra, az igazán nagyon kedves és még aprócska cicalány amint meglátott minket, bőszen dorombolni kezdett. Amikor aztán a finom falatok is előkerültek, nem habozott, azonnal engedett az angol zászló elé kihelyezett alutasakos csábításának.

Linda, a rottweiler szuka kutyus is csak nemrégiben került a menhelyre, nagyon sanyarú körülmények közül. Amilyen szörnyű helyről érkezett, akkora szeretettel volt felénk, a törődő emberi társaság először jobban érdekelte, mint a finom falatok, végül mégis mindkettő, a holland és a török zászlóról is „feltakarította” a finomságokat. Meglehet, hogy a rendes játékidőben akár még döntetlen is lehet a meccs eredménye.

Ha valakinek a két szeretetgombóc egyike felkeltette az érdeklődését, a menhely Facebook-oldalán privát üzenetben érdeklődhet utánuk.

Amennyiben pedig valaki a menhely működését, fejlesztését, valamint a mentvények ellátását és orvosi kezelését szeretné támogatni, az megteheti az MBH Bank 72100251-14956935-00000000 (IBAN: HU64 7210 0251 1495 6935 0000 0000, SWIFT: MKKBHUHB ) számlaszámra való utalással.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában