Lovasnapok

2024.07.15. 16:00

Pintér Tibor, Tenya is fellép Szemenyén

Hétvégén rendezik a III. Szemenyei Lovasnapokat, az I. Szemenyei Vágtát.

Pum András

20220730 Szemenye 1. Szemenyei Lovas Napok Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Szemenye önkormányzata és a Gulyás Csárda szervezésében utóbbi udvarán szombaton és vasárnap rendezik meg a III. Szemenyei Lovasnapokat, az I. Szemenyei Vágtát. Szombat délben kezdődnek a különböző, érdekesebbnél-érdekesebb programok és még este fél tízkor is lesz látnivaló ekkor startol ugyanis az éjjeli fáklyás bemutató. Vasárnap pedig délelőtt fél 12-kor kezdődnek az események és este fél hétkor tombolával zárul a kétnapos program. 

A hétvégén tehát rengeteg színes program várja az érdeklődőket, különösen érdekesnek ígérkezik szombaton 14 órakor a „Musicalek, operettek lóhátról – a Pintér Tibor és Ilyés Jenifer Nemzeti Lovas Színház előadása”. Szintén érdekesnek ígérkezik este héttől az Aequitas trükklovas show.  Vasárnap 11.45-kor pedig a Szemenyei Vágta előfutamai rajtolnak, majd 16.30-kor a versenyszám döntőit rendezik. 

Lesznek kísérőprogramok is, például lovagoltatás, sétakocsikázás, állatsimogató, huszár tábot,  kézműves vásár, kézműves foglalkozás gyerekeknek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában