Elismerés

3 órája

Le a sztereotípiákkal! Nem is gondolná, kik hoztak sikert és elismerést Vas vármegyének

A vasi lett a harmadik legszebb stand a Vidéki Hagyományok és Ízek Vásárán Budapesten. A Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Közhasznú Nonprofit Kft. közfoglalkoztatási részlege negyedik alkalommal nyerte el a lehetőséget, hogy a hajléktalan emberek által készített termékeivel részt vegyen a programon - ezúttal vármegyénkben egyedüliként.

Vaol.hu

A szervezetünknél folyó, hajléktalan emberek által végzett közfoglalkoztatási tevékenység ezen módja igazán egyedinek mondható, az ország más részein a foglalkoztatási forma jellegéből adódóan inkább a mezőgazdaságra, termények előállítására alapul. Az idei évben a rendezvényre kézműves foglalkoztatóval is készültünk, ahol lehetőség volt a látogatóknak belepillantani a műhely munkafolyamataiba - olvasható a szervezet lapunknak küldött közleményében. 

Balassa Imre, Dékánné Fiedler Katalin, Szabó Tibor Andrásné Anita a Vidéki Hagyományok és Ízek Vásárán
Balassa Imre, Dékánné Fiedler Katalin, Szabó Tibor Andrásné Anita a Vidéki Hagyományok és Ízek Vásárán

A nehéz sorsú, fedél nélkül élők által előállított ajándéktárgyak, ajtódíszek, ujjbábok, esküvői köszöntő ajándékok gravírozott és festett technikával készülnek Szombathelyen, a Vörösmarty és Lovas utcai műhelyünkben. 

 A FÉHE Kft. Immáron negyedik alkalommal kapott meghívást a Vidéki Hagyományok és Ízek Vásárára, amelyen elnyerték a harmadik legszebb stand díját. - Hatalmas büszkeség és öröm számunkra különösen a hajléktalan embereket övező negatív sztereotípiák lebontása kapcsán - írta Németh Klára ügyvezető igazgató.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában