Figyelmeztetés

2024.09.12. 17:59

Az osztrák vasút azt javasolja, ne utazzanak vonattal Ausztriába a várható heves esőzések miatt

Az osztrák vasút (ÖBB) tájékoztatása szerint a következő napokra előrejelzett heves esőzések miatt több vasútvonalon is szünetelhet a vonatforgalom Ausztriában. Az ÖBB azt javasolja, hogy ne utazzanak vonattal Ausztriába, illetve Ausztriából és Ausztrián keresztül. Az osztrák vasút a nemzetközi utasok számára az utazáshoz rugalmas jegyhasználatot biztosít, így bármelyik vonatra érvényes a menetjegy minden Ausztriába, illetve Ausztriából és Ausztrián keresztül közlekedő vonatra.

Vaol.hu

Forrás: MW/archív

Fotó: Fehér Gábor

Azok az utasok, akik szeptember 12-ig vásárolták meg jegyüket a szeptember 13-15 közötti időszakra, ők szeptember 12- és 18.-a között használhatják fel a jegyeiket. A későbbi utazást tervezők számára a meglévő menetjegyüket kezelési költség nélkül térítjük vissza vagy cseréljük ki. A fenti időszakban bármelyik Ausztriát érintő járattal lehet utazni érvényes menetjeggyel, járathoz kötöttség nélkül. Amennyiben másik vonatot választanak, úgy új helyjegyet kell váltani, amit díjmenetesen állít ki a vasúttársaság - írja weboldalán a MÁV

Az utazást érintő intézkedésekről az osztrák vasút honlapján olvashatnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában