Program

2 órája

Számos program csábítja a nagyérdeműt a Tökfesztivál helyszíneire vasárnap

Az őrségi rendezvény nem ért véget, sőt! Számos program csábítja a nagyérdeműt a Tökfesztivál helyszíneire vasárnap is.

Gombos Kálmán

Forrás: Szendi Péter

A Tökfesztivál, az őriszentpéteri és szalafői Őrségi Termelői Piac, illetve a kézműves kirakodóvásár ma is kínálja portékáit. Őriszentpéteren folyamatosak a kulturális és szórakoztató programok a szabadtéri színpadon (tegnapi képes-videós beszámolónk itt olvasható). Tizenegytől Farkasházi Réka és a Tintanyúl gyermekkoncertje kezdődik, egy órától pedig a Nickről érkezett Fergeteg Néptáncegyüttes szórakoztat. Kettőtől a „Hangulataim" csábít: hazai és külföldi előadók ismert dalai, megzenésített versek és saját szerzemények szólalnak meg egyszálgitáros kísérettel a közismert Bujtás Ervin előadásában. Háromtól Márió, a harmonikás muzsikál, öttől pedig a 4S STREET zenekar élőkoncertje következik.

Tökfesztivál vasárnap is
Tökfesztivál vasárnap is
Fotó: Szendi Péter

Közben folyamatosak persze a kísérő programok is: tökfaragás és töklámpás-készítés, kézműves foglalkozás a Szikszay Edit Művelődési Ház udvarán. Reméljük, ma is itt lesznek a cicák is! És természetesen ma is megtekinthető az „Őszi dekorációk sétánya” a körforgalom melletti parkban, az út mentén. Egész nap számíthatunk a Dottó vonatra is!

Tökfesztivál a környező falvakban is

Magyarszombatfán ma vannak a kísérő programok: ezekről itt írtunk részletesen. Szalafőn az említett piac és kirakodóvásár vár mindenkit ma is. Nagyrákoson – ahogy az előző két napon – ma is látogatható a tájház és a kovácsműhely, délután három óráig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában