Jöhet?

2 órája

Nyolcszobás villát 750 millió forintért? - Ez a legdrágább eladó ingatlan Vasban

Római kőburkolat és ólomüveg kupola a nappaliban, medence az udvaron, selyemtapéta a falakon – egy 1999-ben épült, 700 négyzetméteres villa a legdrágább eladó ingatlan Vasban az ingatlanbazar.hu hirdetései alapján.

Vaol.hu

Az ingatlanbazar.hu oldalon közzétett hirdetés szerint csend és nyugalom uralja a több mint félhektáros telket, amelyre a villa épült. A nyolcszobás épület Szombathelyen a közúttól távol, patakparton, a Kámoni arborétum közelében helyezkedik el, teljesen elzárva környezetétől, így a tulajdonos intim szférája minden oldalról biztosított. Az épület homlokzatát márványszobrok ékesítik, a falakat minőségi selyemtapéta borítja, a parkban pedig saját medence várja a leendő tulajdonost. 

Jelenleg ez a legolcsóbb eladó ingatlan Vasban
Jelenleg ez a legolcsóbb eladó ingatlan Vasban
Fotó: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan irányára 750 millió forint. 

 

A kedden elérhető 221 hirdetés közül a legkevesebbet, mintegy 10,7 millió forintot egy 50 négyzetméteres épületért kértek. A két szoba, fürdő-wc-ből és tárolóból álló ingatlan egy 400 négyzetméteres saroktelken található a szombathelyi Parkerdőben. 

A vasi ingatlanhelyzetet korábbi cikkünkben elemeztük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában