Csodák pedig vannak!

2 órája

Papp Lajos professzor újra Szombathelyen

Egy éve hallhattuk őt utoljára Szombathelyen, Csodák pedig léteznek! 100+1 hihetetlen történet című előadása sokakat vonzott. Prof. dr. Papp Lajos előadására megtelt a Bartók Terem, most is ide várja az érdeklődőket október 27-én, vasárnap.

Merklin Tímea

Fotó: Cseh Gábor

Papp Lajos szívsebész professzor rendre visszatér előadásaiban a hit kérdésére: aki hisz a gyógyulásában, az meg is gyógyul. Élet-halál témájában pedig az a tapasztalatai alapján megalkotott álláspontja, hogy aki tűz ki maga elé célt, feladatot, azzal a gyógyulás első lépcsőfokára lép. 

Papp Lajos
Papp Lajos újra Szombathelyre jön előadást tartani
Fotó: MW-archív

A nemzetközileg elismert Széchenyi-díjas szívsebész, prof. dr. Papp Lajos 100 plusz 1 hihetetlen történetet mesél a Bartók Teremben, bizonyítva, hogy Csodák pedig vannak! Előadása 15 órakor kezdődik, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik 14.30-tól. Jegyek elővételben az előadás helyszínén válthatók. A rendezvényen könyvárusítás és dedikálás is lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában