Egyszemélyes

2024.06.30. 16:55

Kamarás Iván kőszegi premierje: A költészet (n)apja, amikor az Ocho Machót is megidézi

Kamarás Iván július 5-én a Kőszegi Várszínházban lép fel. Nem egyszerűen vendégjátékról van szó: az egyszemélyes estet a kőszegi közönség láthatja először, itt lesz a premier. Versekkel, zenékkel. E-GO, Azahriah, Ocho Macho - hogy még egy kőszegi szál legyen.

Vaol.hu

Kamarás Iván július 5-én érkezik Kőszegre

Fotó: VN/Kőszegi Várszínház

"Már nagyon készül Kőszegre. Premiert tart nálunk Kamarás Iván július 5-én, pénteken. Itt mutatja be A költészet (n)apja című egyszemélyes előadását. Szellemes, szórakoztató, nyári ég alá való. És persze hogy fog zenélni is. 16 évesen kezdett el gitározni. Hezitált kicsit, színész legyen vagy zenész. Pécsett élt akkor, megpróbált bekerülni a Kavicsok zenekarba, de nem vették be, így barátaival megalapította a Maradékok együttest. Minden héten játszottak a pécsi blueskocsmában. Aztán mégis színész lett, de közben szenvedélyes zenésszé vált Kamarás Iván" - adta hírül a Kőszegi Várszínház. S hogy mi adta az ötletet A költészet (n)apjához?

Geszti Péter Adom a napom című televíziós műsorában a Vers mindenkinek című extra produkció hatalmas sikert aratott: Kamarás Iván ismert, ikonikus dalszövegeket „mondott el” prózai, versmondós formában, ezzel új, szórakoztató karaktert adva nekik. A költészet (n)apjában Kamarás Iván számos ismert dalszöveget bújtat egy kicsit, vagy nagyon új köntösbe: R-GO, Edda, Tankcsapda, Valmar, Magna Cum Laude, Wellhello, Azahriah, Ocho Macho és számos további remek előadó… Például a Kőszegről szárnyaló Ocho Macho zenekart is megidézi. Sőt, színészlegendák is "életre kelnek" Kamarás utánzóképessége révén: Darvas Iván, Bessenyei Ferenc, Latinovits Zoltán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában