Koncert

2024.07.06. 11:25

Lamantin Fesztivál: Ian Siegal óriási bulit csapott a színházban - videó

Az idei Lamantin Jazz Fesztivál blues napján az európai blues egyik meghatározó egyénisége, Ian Siegal énekes-gitáros játszott a Lamantin Klubban.

Merklin Tímea

Ian Segal koncert a Lamantin Jazz fesztiválon

Fotó: © Cseh Gábor

Nevére még többen jöttek, mint a Lamantin Jazz Fesztivál más napjain szoktak, hosszú sor kígyózott a Weöres Sándor Színház előtt a bejutásért. Ian Siegal blues-énekes, gitáros legalább ötödször járt most Szombathelyen a Lamantin Jazz Fesztivál huszonnégy éve alatt. Koncertjei emlékezetes zenei élményt nyújtanak, ilyen volt a Braindogs együttessel való fellépése is, amely formáció a rajongott Tom Waits születésnapja tiszteletére állt össze anno. Idén az Ian Siegal Electric Band állt színpadra a Lamantin Jazz Fesztiválon. Miközben Ian Siegal kalauzolásával zakatoltunk a blues vonatán, megmutatkoztak a jazz gyökerei is – ez az a közös zenei nyelv, amin a nemzetközi fesztivál résztvevői jól megértik egymást, és a koncertek után örömmel dzsemmeltek minden este.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában