Programok

2024.07.05. 06:30

Pénteken elstartol a sárvári Sörexpressz és Fúvószenei Fesztivál

Pénteken Sárváron ismét elindul – és vasárnap hajnalig meg sem áll - a Sörexpressz és vele együtt a XXIV. Sárvári Fúvószenei Fesztivál. A fesztivál két napja alatt nem lesz hiány fúvós és bulis zenékből, valamint hazai és külföldi sörremekekből sem.

Polgár Patrícia

Nem lesz hiány fúvószenéből

Fotó: Benkő Sándor

Az idén 24. alkalommal, a Nádasdy-várban megrendezett Sárvári Fúvószenei Fesztiválon zenél majd Szombathely Város Koncert Fúvószenekara, a Pitypalatty Ifjúsági Fúvószenekar Parasznyáról, a Sárvári Koncertfúvószenekar és a Kanona Band, akik szombaton délelőtt fúvószenei versenyen is megmérettetnek egymással.

Pénteken 16 órától és szombaton 12 órától kézműves vásár várja a nézelődőket. A programot színesítik a hazai könnyűzenei előadók koncertjei, pénteken 50 éves jubileumi nagykoncertet ad az Edda Művek, de érkezik Dj Dominique és Dj Shepherd is.

Idén sem marad el a tradicionális fúvószenekari megnyitó, a zenészek 16 órakor gyülekeznek a Posta téren, onnan vonulnak át a Nádasdy-várba, majd megkezdődik a zenekarok fesztiválműsora. Szombaton a bulihangulatot a Delta, majd a Fiestából ismert Csordás Tibi viszi tovább, az este hajnalig tartó retro partyval zárul.

A sárvári kisvasút menetrend szerint, „sörexpresszként” szállítja az embereket a várba, ahol a sörök kedvelői belga, német, cseh, és hazai kézműves söröket kóstolhatnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában