Start

2024.08.25. 08:20

Szerveződik az SZMK a Soltis Lajos Színházban

Az évadnyitó társulati ülést szeptemberben tartják, de egy próbafolyamat szombaton már megkezdődött a celldömölki Soltis Lajos Színházban: munkába állt a szülői munkaközösség. A munkacím: SZMK - zenés lesz, kész kabaré.

Vaol.hu

Megkezdődött az SZMK próbafolyamata. Jobbágy Kata, Kőszegi Mária, Pesti Arnold, Temesi Zsolt, Boznánszky Anna

Fotó: VN/SLASZ

"Az elmúlt évadban nagy sikerrel futott és továbbra is műsoron maradó zenés kabarénk, a Magyar Álomvasutak 'folytatásaként' újra Bora Levente rendezővel dolgozunk együtt a következő időszakban. Zeneileg most egy másik korszakba kalauzol bennünket, izgalmas kalandot és jóleső múltidézést kínálva nézőinknek" - adta hírül a Soltis Lajos Színház. Az előadás egy fiktív szülői munkaközösség reális problémáit mutatja be zenés, szatirikus formában. Hat színész összesen 13 karaktert formál meg a jelenetek során, miközben "a nézők visszaülhetnek kicsit az iskolapadba, hogy megidéződhessenek bennük olyan közös emlékek, amiktől azt érezhetik, mindannyian osztálytársak voltunk egyszer, valahol..."

Az előadás premierje decemberben várható.

Szereplők:

Anna Boznánszky

Kata Jobbágy

Mária Kőszegi

Sára Pilnay

Pesti Arnold

Zsolt Temesi

Rendező: Bora Levente 

Zene: Jobbágy Kata és Dékány Dávid

Dramaturg: Erzsébet Knausz

Mozgás: Bora Fanni

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában