Festmények

2024.09.14. 07:00

Sokszínű világ - újabb kiállítás látható a Répce Galériában

Dr. Szécsi Ágnes kiállítása szeptember 27-éig látogatható a Répce Galériában.

Polgár Patrícia

Tárczy Orsolya mutatta be Szécsi Ágnest

Fotó: Winkler Krisztina

A Nyitott Tér Kulturális egyesület meghívására ezúttal dr. Szécsi Ágnes festő, gyógyszerész érkezett festményeivel a Répce Galériában.

A kiállításmegnyitó közönségét, ahogy általában lenni szokott, ezúttal is Mészáros Imréné, a Nyitott Tér egyesület elnöke köszöntötte, szavait Szutor István gitáros produkciója követte.

A kiállítás megnyitására felkért Tárczy Orsolya nem monologizálva mutatta be az alkotót, inkább élő interjú formájában segített a közönségnem közelebb kerülni a művészhez, akit, mint Mészárosné Márta elárulta, egy répcelaki hölgy, Pap Viola ajánlására hívtak meg Répcelakra kiállítani.

Az ElőTérben ismét a répcelaki általános iskola egy képzőművészeti tagozatos tanulója állított ki, ezúttal Szekér Emőke volt a kis alkotó, akit családja és tanára, Jagadics Mónika is elkísért a tárlatmegnyitóra.

A Répce Galéria 196. kiállítását szeptember 27-éig tekintheti meg a nagyközönség a művelődési ház nyitvatartási idejében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában