Játékszín

3 órája

Két géniuszt hoztak össze nagy sikerrel Kámban

Nyilvános főpróbára várta Kámba az érdeklődőket a Vasvári Játékszín Egyesület . A programot a MozduljunKám Egyesülettel közösen hirdették meg a település művelődési házába.

Pogács Mónika

A Vasvári Játékszín Egyesület főpróbája Kámban

Fotó: VN/MozduljunKám

Nyilvános főpróbára várta Kámba az érdeklődőket a Vasvári Játékszín Egyesület. A programot a MozduljunKám Egyesülettel közösen hirdették meg a település művelődési házába. Az estre a terem különleges díszleteket kapott, a közönség egy kiskocsma hangulatában lehetett szemtanúja és egy kicsit résztvevője is a Devecsery László által írt Petőfi Kám(n)ban című új darabja nyilvános főpróbájának. Az elképzelt játék arról szólt: találkozhatott-e Kámban a magyar irodalomtörténet két ikonikus alakja és géniusza, Kisfaludy Sándor és Petőfi Sándor. A játék tanúsága szerint igen. „Külön megtiszteltetés és köszönet, hogy falunkra írták ezt a képzeletbeli, nagyszerű színdarabot!” - írta posztjában a főpróba utáni fényképes beszámolóban a MozduljunKám Egyesület. 

A főpróba lelkes közönsége
Fotó: VN/MozduljunKám

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában