Labdarúgó EB

2024.06.24. 10:22

Varga Barnabás horrorsérülése: az egyik csapattárs, Botka Endre hallotta a nagy csattanást - videó

A Magyar Labdarúgó-szövetség éjjeli közlése szerint a magyar labdarúgó-válogatott támadójának, Varga Barnabásnak az arcában több csont is eltört és agyrázkódást is szenvedett, miután a Skócia elleni Európa-bajnoki mérkőzésen ütközött Angus Gunn-nal. A magyar csatárnak üzent Antoine Griezmann, Cole Palmer és a francia válogatott is - írja az NSO.

Vaol.hu

Mint ismert, horrorisztikus jelenetek játszódtak le az A-csoport 3. fordulójában rendezett Skócia–Magyarország mérkőzésen, amikor egy szabadrúgásnál középen Varga Barnabás ütközött a skótok kapusával, Angus Gunn-nal, majd mozdulatlanul terült el a földön, s rögtön látszott, hogy nagy a baj, ezért társai eltakarták őt. Az FTC csatárának az MLSZ közlése szerint stabil az állapota, arcában több csont is eltört, s agyrázkódást szenvedett, így nagy valószínűséggel műtét vár rá, s az éjszakát a stuttgarti kórházban töltötte - olvasható az nso.hu-n. 

Barnabásnak
Sokon üzentek Varga Barnabásnak
Fotó: Illyés Tibor / Forrás: MTI

Varga Barnabásnak rengetegen üzentek a közösségi médiában.

A Chelsea támadója, Cole Palmer

A francia válogatott

Antoine Griezmann



 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában