Nem könnyű a helyzet

2024.07.04. 19:22

Futsal BL: nehéz csoportban a Haladás VSE

Két kazah és egy portugál csapattal került egy csoportba a Haladás VSE futsalcsapata a Bajnokok Ligája sorsolásán.

Pum András

20240517 Szombathely Haladás Sportcsarnok (Szombathelyi Haladás Sportkomplexum) Férfi Futsal NB I. Bajnoki döntő 1. mérkőzés, Haladás VSE - SG Kecskemét Futsal. Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe Képen: Dróth Zoltán (11), Haász Benjámin (14)

Fotó: © Cseh Gábor

Az Európai Labdarúgó-szövetség központjában elkészítették el a futsal Bajnokok Ligája 2024/25-ös kiírásának sorsolását. A Haladás VSE az elmúlt évek remek teljesítményének köszönhetően a fő fordulóban kapcsolódik be a küzdelmekbe, ahol négy csoportban összesen 16 csapat szerepel. Az egyes kvartettekből pedig három-három együttes kerül majd be az elitkörbe. A szerencse nem szegődött a zöld-fehérek mellé, ugyanis kemény ellenfeleket kaptak a szombathelyiek. 

© Cseh Gábor
Dróth Zoltán korábbi csapata ellen, korábbi állomáshelyén léphet ismét parkettre
Fotó: © Cseh Gábor

A vasiakat a 4. csoportba sorsoltak, ahol a házigazda Kairat Almaty mellett a szintén kazah Futsal Club Semey, valamint a portugál Sporting Club de Portugal lesznek az ellenfeleik az október 22-27. között, Almatiban megrendezésre kerülő villámtornán. 

Érdekesség, hogy Dróth Zoltán 2016 és 2018 között a Kairat Almaty együttesétől igazolt a Haladás VSE-hez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában