Labadrúgás

2024.07.19. 21:09

Futsal: újabb brazil légiós érkezett

Petterson Gomes Medeiros személyében újabb brazil légióst igazolt a Haladás VSE NB I.-es futsalcsapata.

Pum András

Nagyon nehéz kvartettbe került a Haladás VSE a Bajnokok Ligájának fő csoportküzdelmeiben, ahol a portugál Sporting CP mellett két kazah gárda, a Kairat Almaty és a Futsal Club Semey lesznek az ellenfeleik. Éppen ezért (is) kellett három légióssal megerősíteni a játékoskeretüket: Arnon Cassemiro és Diogo Schlemper után egy újabb brazil futsalost igazoltak a 32 éves Petterson Gomes Medeiros személyében. A képzett játékos a görög Doukas együttesétől érkezett, korábban a francia Lille, valamint a brazil Jaraguá Futsal és a Magnus Futsal gárdáit is erősítette. 

Petterson Gomes Meideiros pénteken már Szombathelyen edzett. Fotó: VN/HVSE


– Rendkívül jó játékost igazoltunk, akitől azt várjuk, hogy a nemzetközi porondon is versenyképesebbé tegyen bennünket. Főként támadásban lehet hasznos, jól bontja a védelmet, gólerős, valamint az egy az egy elleni játékban is rendkívül ügyes. Egyelőre fél évre érkezik hozzánk – mondta Pálmay Tamás szakágvezető a klubhonlapnak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában