Siker

2024.07.15. 15:32

Molnár Kinga junior bajnok lett

A Haladás VSE súlyemelő szakosztályának fiataljai négy éremmel, egy arannyal és három ezüsttel tértek haza a sportág szerencsi junior országos bajnokságáról.

Sütő Dániel

Molnár Kinga

Fotó: HVSE

Szerencs adott otthont a junior korú súlyemelők országos bajnokságának, ahol nők mezőnyében 20-an mérték össze tudásukat és erejüket kilenc súlycsoportban, míg a férfiak mezőnyében 30-an léptek dobogóra 10 korcsoportban. 
A Haladás VSE súlyemelő szakosztálya öt főt nevezett a viadalra. Molnár Kinga 76 kilogrammban 57 kilogrammot szakítva, 85 kilogrammot lökve, összességében 142 kilogrammot megmozgatva végzett a dobogó tetején. 

Molnár Kinga összeszedetten, remekül versenyzett, teljesítményét arannyal koronázta meg
Fotó: HVSE

Női 45 kilogrammban Tóth Léna Gréta 34 kilogrammot szakított, 49 kilogrammot lökött, így 83 kilogrammos összteljesítménnyel második lett. Ugyancsak ezüstös pozícióban zárt az 55 kilogrammban dobogóra lépő Darabos Sára is, aki 55 kilogrammot szakított és 65 kilogrammot lökött, összesítve tehát 120 kilogrammot emelt a magasba. Sára testvére, Darabos Jázmin 71 kilogrammban 45 kilogrammot szakított, 57 kilogrammot lökött, 102 kilogrammos összteljesítményével ő is a dobogó második fokára állhatott fel. SD

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában