Kézilabda

2024.07.25. 13:45

SZKKA: Itthon fogadják a Békéscsabát

Elkészült a női NB I.-es kézilabda-bajnokság menetrendje, amely szerint az SZKKA az első fordulóban itthon fogadja a Békéscsabát.

Sütő Dániel

A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a női kézilabda K&H Liga 2024/2025-ös szezonjának párosításait. Az élvonalba 100 százalékos mutatóval visszajutó SZKKA hazai pályán, a Tappe-Békéscsabai Előre NKSE együttese ellen kezdi a bajnokságot, majd a második fordulóban a DKKA vendégeként lép pályára. Az idényt hazai környezetben a tavalyi bronzérmes Mosonmagyaróvár ellen zárja, míg a címvédő Ferencvárossal a 10., a Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC-val a 9. fordulóban ütközik meg. Az első fordulót a szeptember 8-i hétvégén rendezik, de a bajnoki mérkőzések végleges időpontjait augusztus elejéig kell leadniuk a kluboknak a szövetség felé, ezért a pontos menetrend még kicsit várat magára – tájékoztatott a szombathelyi klub honlapja. 


Az SZKKA bajnoki menetrendje. 1. forduló: SZKKA– Békéscsabai Előre NKSE. 2. forduló: DKKA–SZKKA. 3. forduló: SZKKA–Kisvárda. 4. forduló: DVSC–SZKKA. 5. forduló: SZKKA–Vasas SC. 6. forduló: Esztergom KC–SZKKA. 7. forduló: SZKKA–MTK Budapest. 8. forduló: SZKKA–Vác. 9. forduló: Győri Audi ETO KC–SZKKA. 10. forduló: SZKKA–FTC-Rail Cargo Hungaria. 11. forduló: Alba Fehérvár–SZKKA. 12. forduló: SZKKA–Moyra-Budaörs Handball. 13. forduló: Mosonmagyaróvár–SZKKA. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában