Bulvár-celeb

2 órája

Reménykedik a család, javulhat Bruce Willis állapota

Képeket mutatott világhírű apjáról Tallulah Willis.

Bruce Willis

Forrás: Instagram

Még 2022-ben diagnosztizáltak afáziát a sztárnál, aki emiatt bejelentette, hogy visszavonul a színészettől. A Willist megtámadó gyógyíthatatlan betegség egyik tüneteként sérül az érintettek beszédközpontja. 2023 februárjában jött az újabb szörnyű hír, frontotemporális demenciát állapítottak meg nála, ami tovább súlyosbította Bruce Willis állapotát – derül ki az Origo cikkéből. 

A színész családja rendszeresen oszt meg Willisről fotókat a közösségi oldalakon. Nemrég lesifotósok kamerái Los Angelesben örökítették őt meg – osztotta meg a Daily Mail.

Bruce willis felesége, Emma Heming jóban-rosszban kitart a színész mellett
Forrás: Getty Images

A lányai mellette állnak

A világsztár másik lánya, Rumer Willis korában az Instagram-oldalán válaszolt a követői kérdéseire, például arra, hogy van az édesapja.: „Nagyszerűen van. Nagyon szeretem őt. Köszönöm” – írta.

Tallulah pedig szintén a közösségi oldalán adott hírt Willisről: 

Annyira szeretem ezt a fickót... kemény dolog átélni ezeket a dolgokat, de hálás vagyok, hogy hagyom, hogy átáramoljanak rajtam, ahelyett, hogy elszakadnék tőlük!

– írta a posztjában.

Javulhat az állapota

A színész felesége, Emma Heming új fejleményekről számolt be, ami akár a világsztár gyógyulásában is segíthet. „Részt veszek egy olyan egészségügyi vizsgálatban, amely az agy működését vizsgálja. Igazán reménykeltő dolgok vannak kilátásban, ami a neurodegeneratív betegségeket illeti” - írta korábban.

Emma Heming Willis és Bruce Willis 2009-ben házasodtak össze, két közös lányuk van. A színésznek volt feleségétől, Demi Moore-tól is született három lánya.

Emma most könyvet ír a tapasztalatairól, a várhatóan 2025-ben megjelenő, egyelőre cím nélküli kötetben elárulja, hogyan élte meg férje betegségét. Azt reméli, hogy ezzel tud segíteni azoknak, akik hasonló problémával küzdenek. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!