Sport

2010.11.14. 16:57

Megyei III. osztály, Nyugat: döntetlen Gencsapátiban és Acsádon (tudósításokkal frissítve)

Mindkét rangadó döntetlen lett a megyei III. osztály Nyugati-csoportjában: a Herény Gencsapátiban, míg a Vát Acsádon ikszelt. A Bucsu ötgólos vereségbe futott bele Cákon, míg a Nemesbőd nagy csatában győzte le a Perenyét.

Vas Népe

Vasasszonyfa-Bozsok 4-3 (2-2). - Vasasszonyfa, 40 néző, vezette:  Varga S.
Háromszor is vezetést szerzett a Bozsok az erőlködve, sok hibával játszó hazaiak ellen, akik végül nagy akarattal és egy kis szerencsével megszerezték a győzelmet. - Gólszerzők: Horváth Z., Bódi, Hollósi (öngól), Kajcsos, illetve Jakab 2, Kercselics.  - Kiállítva: Dévényi (Bozsok).


Gencsapáti-Arborétum-Herény 1-1 (1-1). - Gencsapáti, 150 néző.
A szomszédvári rangadón az első félidő kiegyenlített játé kot hozott, a második játékrészben kialakított sok helyzet alapján viszont a hazaiaknak sima győzelmet kellett volna aratnia. - Gólszerzők: Varga A., illetve Iker. - Kiállítva: Komáromi (Arborétum).

 

Acsád-MeszlenVát 2-2 (1-0). - Acsád, 100 néző, vezette:  Kendik.
Színvonalas, jó iramú mérkőzésen  bár a hazaiak tizenegyest hibáztak és két kapufát is lőttek  igazságos eredmény született. - Gólszerzők: Kovács, Szalai Z., illetve Gáspár 2. - Jók: Németh N., Németh P., Szalai M., Kovács G., illetve Gáspár, Márkus.

Kőszeghegyalja-Vasszilvágy 1-1 (1-0). - Kőszegszerdahely, 40 néző, vezette: Körmendi.
Az első félidő kimaradt helyzetei után a hazaiak örülhettek az egy pontnak. - Gólszerzők: Szabó (11-esből), illetve Kövesdi.  - Jók: Miklós, Geröly, illetve Barki, Torsa, Varga Z., Farkas.

Cák-Bucsu 5-1 (3-1). - Cák, 50 néző, vezette: Kovács Zs.
A sportszerű, küzdelmes mérkőzésen akár nagyobb különbséggel és győzhetett volna a cáki csapat, amelyben mindenki jó teljesítményt nyújtott. - Gólszerzők: Molnár, Barabás, Szalai, Debreceni, Németh A., illetve Horváth G.

Csepreg-Horvátzsidány 4-2 (2-1). - Csepreg, 50 néző, vezette: Gaál G.
A hazai csapat a második félidőben már jó játékot mutatott, és megérdemelten nyert Horváth Ferenc játékos-edző vezérletével. A csepregiek a győzelmükkel kívánnak jobbulást a megsérült Tóth Zoltánnak. - Gólszerzők:  Krukics, Kaletta, Horváth F. 2, illetve Dömötör, Oláh.

Nemesbőd-Alpok-Holding Perenye 2-1 (0-1). - Nemesbőd, 30 néző, vezette: Böndicz.
Talán döntetlent érdemelt volna a sportszerű Perenye, de nem olyan módon, ahogyan az asszisztens gondolta. - Gólszerzők: Szerdahelyi 2, illetve Vizvárdy. - Jók: Szerdahelyi, Kiss Zs. Tóth A., illetve Horváth T., Vizvárdy.


A 15. forduló műsora. November 21., vasárnap, 13.00:
  Bozsok-Vassurány, Perenye-Csepreg, Horvátzsidány-Cák, Bucsu-Kőszeghegyalja, Vasszilvágy-Acsád-Meszlen, Vát-Gencsapáti, Arborétum-Vasasszonyfa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!