• cikk kép
  A szívférgesség is lehet vicces (videó)

  Hasznos és állati vicces ismeretterjesztő videó készült kutyatartók számára a szívférgességről.

 • cikk kép
  Extrém testmódosítás: lyuk az arcon (18+)

  A testmódosításnak nevezett - szubkultúra? divat? életmód? - "izé" egy nem mindennapi példányát láthatjuk.

 • cikk kép
  Likó Marcell: Koncerten vettük észre, hogy sláger a dalunk

  Slágert írni akarással nem lehet, legalábbis a Vad Fruttiknak eddig nem sikerült, mondta el kérdésünkre Likó Marcell, a közelmúltban Gizella-díjjal is kitüntetett zenekar frontembere.

 • cikk kép
  Őrülten cuki: sün és hörcsög a szülinapi bulin (videó)

  Természetesen a háziasszony türelme is dicsérendő, hogy képes volt az apró kellékekkel (ajándékok, lufik, pinata, és persze a torta) ennyit szöszmötölni, de a kisállatok falatozására már nem találunk szavakat.

 • cikk kép
  Mit néz(z)ünk a moziban?

  Helycsere történt a hazai mozik nézettségi listájának élén.

 • cikk kép
  Bayer Friderika meglelte, amit keresett

  Aki néhány napja részese volt a zalaegerszegi zsinagógában felhangzó gospel koncertnek, a dalok tartalma miatt mindenképp emelkedettebb lélekkel távozott. Mások azt élvezhették, hogy Bayer Friderika énekelte a dalokat.

 • cikk kép
  Miklósa Erika két hétig nem énekel, pihen

  A Fejér megyei gyönyörű falucskában, Bakonykutiban telepedett le, de a királyok városához is nagyon kötődik. Azt mondja, egyszerűen otthon érzi magát Székesfehérváron, ahol évről évre koncertet ad a Harmonia Albensis sorozat keretében. Ezúttal nem egy szép templomban, hanem még különlegesebb helyszínen lép fel Miklósa Erika operaénekesnő.

 • cikk kép
  Virtuális szerelem a neten

  Hol vannak már a kommendáló asszonyok? A korosodó nagynénik, akik kellő hozzáértéssel, elvárt értékek mentén szövögették a családban a szerelmi szálakat. Ma már az ismerkedéshez szükséges közösségi alkalmak is hiányoznak. Ezt az űrt tölti ki az internetes társkereső: ki átkozza, ki áldja a pillanatot, amikor az „embervásár” tagja lett.

 • cikk kép
  Aki jól akarja érezni magát a Volton, az megtalálja a módját

  Az élet kora délután indul be, s hajnalig tart Sopronban. Hangosan dübörgő zene, haveri társaság. Ez a Volt, a legnagyobb vidéki zenei rendezvény Magyarországon. Kedd óta tart az őrület, ami fiatalok tízezreinek nyújtja a fesztiválozás élményét. A legnagyobb tömeget természetesen a hét végére várják a szervezők.

 • cikk kép

  Az elektronikus zene, a hip-hop és a rock kedvelői is válogathatnak

  Könnyed nyári fesztiválmustra

  Izgalmasnak ígérkező fesztiválszezon elé nézünk. Jön a Blink 182 a Szigetre, a Balaton Soundon Martin Garrix, Armin Van Buuren és ismét David Guetta nyomja, a várpalotai Alfa Fesztiválon pedig nagyobb teret kap a hip-hop stílus is.

 • cikk kép
  Kállay-Saunders András az örök szerelemről dalol

  Kállay-Saunders András legújabb dalát egy tiniszerelem ihlette, most felnőtt fejjel átdolgozta a korábban megírt szöveget, így szól most az örök szerelemről a Juliet.

 • cikk kép
  Kétség nélkül ez az idei nyár legmenőbb verdája (videó)

  Egy 1969-es Cadillac DeVille-t alakított át két mérnök guruló medencévé.

Magazinok