A Viktória FC újabb könnyed győzelme

A Viktória FC Szombathely női labdarúgócsapata újabb nagyarányú győzelmet aratott: hét góllal verte a Pécsi MFC-t.

Vastag Nándor

Viktória: Szvorda - Tóth A., Tálosi, Tóth E. - Kovács (Rába, 70.), Papp D., MEGYERI (Tischler, 66.), Marsai - SZARVAS, Szuh, TÓTH G. (Tóth K., 75.). Edző: Markó Edina.

PMFC: Magyar - Schmidt, Jáhn, Röhberg, Pupos, Szűcs - Somogyi (Horváth K., 88.), Hozmann (Hunyadi, 87.), Godvár - Török (Rácz, 88.), Nagy. Edző: Hunyadi Tibor.

Gólszerző: Szuh a 29., Megyeri a 35., Szarvas a 39. és 64., Papp D. a 43., Tóth G. az 50., Marsai a 86. percben.

Kiállítva: Nagy a 78. percben.

A bajnok Viktória egy héttel ezelőtt a sereghajtó Újpestet 8:1-re győzte le, de az utolsó előtti, hetedik Pécsi MFC sem úszta meg kisebb veréssel. A mérkőzés elején a vendégek jól tartották magukat, sőt még egy veszélyes kontrára is futotta az erejükből, aminek végén Nagy lövésénél Szvorda nagyot védett.

A 29. percben aztán a leshatárról kilépő Szuh 12 méterről a bal alsó sarokba gurított, s ezzel megtört a pécsiek ellenállása, a szünetig még háromszor kapituláltak. A fordulás után sem tudták megállítani a lendületes hazai támadásokat, sőt emberhátrányban fejezték be a meccset, durva szövegért Nagyot kiállította a játékvezető.

Összességében a Viktória ilyen arányban is megérdemelten nyert. A meccs krónikájához tartozik, hogy a két partjelző többször is rossz döntést hozott - főleg a lesek megítélésénél -, ezért a játékosok sokat reklamáltak.

 

Markó Edina: - Sikerült folytatni a múlt heti jó játékot, ráadásul ezúttal jobb ellenfelet győztünk le nagy arányban és kapott gól nélkül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!